assessment & development

talent selecteren, evalueren en ontwikkelen

De juiste medewerkers aanwerven is een kunst. Maar ook slechts een begin. Ze houden en motiveren om het beste van zichzelf te geven, daar draait het uiteindelijk om.

Een goed zicht hebben op wat uw medewerkers kennen en kunnen, en wat ze nog in hun mars hebben, is dan ook van groot belang. En dit niet alleen bij de start in een nieuwe functie, maar een loopbaan lang.

RiseSmart is een partner voor bedrijven in het vinden en binden van talent. Organisaties schakelen onze knowhow in voor het evalueren van competenties en het ontdekken en begeleiden van het ontwikkelingspotentieel van mensen. Dit doen we via assessment & development centers.

Onze oplossingen in beoordelen en ontwikkelen van talent

Onze assessment centers helpen u om onderbouwde beslissingen te nemen bij een aanwerving, een interne promotie of mutatie en het detecteren van ‘high potentials’ in uw organisatie.

Onze development centers geven uitsluitsel bij potentieelbeoordelingen, loopbaanoriëntering en de ontwikkeling van competenties.

De instrumenten die we gebruiken zijn wetenschappelijk onderbouwd en onze consultants hebben een brede ervaring in competentie-evaluaties bij werving, selectie en talentontwikkeling.

Afhankelijk van uw vraag, schakelen wij de juiste oplossing in: van volledige assessment- en developmentprocedures, tot enkel testing van eindkandidaten of online assessments.

onze aanpak