onze aanpak

onze aanpak

Jaarlijks begeleiden wij zo’n 6000 bedrijven op weg naar duurzame tewerkstelling van werkzoekenden.

Onze aanpak is succesvol omdat we uw bedrijf in contact brengen met geschikte kandidaten die we intensief begeleid en klaargestoomd hebben voor de arbeidsmarkt.

Groot aanbod sollicitanten

Jaarlijks begeleiden we een 9000-tal werkzoekenden naar de arbeidsmarkt, zowel hoog- als laaggeschoolden, met of zonder werkervaring, recent of al langer werkzoekend. Onze consultants staan voortdurend in contact met interessante kandidaten die snel beschikbaar zijn. De kans dat u via ons een geschikte kandidaat vindt, is dus zeer groot.

Screening op maat van uw bedrijf

Door een goede analyse van uw vacature en een screening op maat van uw bedrijf zorgen we voor de juiste match.

Snelle inzetbaarheid door begeleiding en jobcoaching op de werkvloer

Elke werkzoekende heeft een vaste coach. Samen werken ze aan motivatie, jobdoelwit, werkattitude, ….

Ook op de werkvloer bieden we ondersteuning. We zorgen ervoor dat de nieuwe medewerker zich soepel inpast in uw bedrijf en snel rendeert.

Financiële tegemoetkomingen

Wie een werkzoekende aanwerft, mag rekenen op interessante subsidies. Wij adviseren u over alle tewerkstellingsmaatregelen en hoe u daar maximaal voordeel uit haalt.

In elk bedrijf en in de juiste tewerkstellingsvorm

RiseSmart heeft een ruime ervaring in de tewerkstelling van werkzoekenden in uiteenlopende bedrijven en organisaties: zowel grote bedrijven en multinationals als KMO’s, in alle sectoren. Het kan gaan om de invulling van vacatures voor vast of tijdelijk personeel, maar ook om tewerkstelling onder de vorm van werkplekleren en stages.