onze diensten en aanpak

onze diensten en aanpak

Executive Coaching

Voor senior executives en directieleden die hun zelfbewustzijn wensen te ontwikkelen, hun impact op hun organisatie in tijden van verandering willen vergroten, hun leiderschapscompetenties verder willen uitbouwen in voorbereiding van een volgende stap in hun loopbaan. Wij bieden hen een vertrouwenspartner aan die als klankbord fungeert om zo hun loopbaan en het bedrijf op het rechte pad te houden.

Team coaching en workshop facilitation services voor executive en directieteams.

De Executive Coach fungeert als een denkpartner en uitdager waarbij hij zijn coachee uitnodigt om bepaalde persoonlijkheidsaspecten, talenten en competenties diepgaand te verkennen om zo de ontwikkelingsdoelstellingen te behalen. Hij of zij zal de coachee helpen om te identificeren wat er moet gebeuren vooraleer er uit de comfortzone kan gegaan worden om zo een hoger niveau van resultaten te kunnen bereiken.

Executive Career Services

Voor senior executives en directieleden die nieuwe uitdagingen overwegen binnen of buiten hun huidige professionele omgeving. Onze diensten bekijken samen met hen de overvloed aan mogelijkheden om tot een shortlist te komen van opties en van daaruit de juiste beslissingen te nemen naar de toekomst.

De Executive Career Consultant is een onafhankelijk klankbord om nieuwe ideeën en alternatieve suggesties af te toetsen: hij biedt zijn rijke professionele ervaring aan samen met zijn objectieve en neutrale blik om de zaken grondig door te praten zodat hij als een catalyst kan fungeren om actie te ondernemen.

Afhankelijk van de situatie en de persoonlijke behoeften ontwikkelen wij een aangepast coaching strategie, met verschillende opdrachten en tools die het meest relevant en waardevol zijn voor u en uw organisatie.

Samen bepalen we duidelijk de doelstellingen en de meetbare successindicatoren.