onze oplossingen

onze oplossingen

We coachen en begeleiden uw talenten tijdens belangrijke momenten in hun carrières, van bij hun eerste job tot aan hun pensioen. Via ons uitgebreide netwerk van professionele carrière- en businesscoaches begeleiden we werknemers op alle niveaus van uw organisatie. We helpen hen om de juiste beslissingen te nemen en ondersteunen hun professionele groei. Omdat we maar al te goed weten wat de zakenwereld van vandaag inhoudt, zoeken we steeds de beste match tussen uw zakelijke doelen en de behoeften van uw werknemers.  

We bieden veel meer dan alleen maar traditionele carrièrecoaching. We helpen uw werknemers om te gaan met veranderingen ten gevolge van opgelegde carrièreverschuivingen. We bieden proactieve ondersteuning om hun inzetbaarheid te vergroten. We bestuderen alle opties om een duurzame tewerkstelling tot aan het pensioen te kunnen garanderen. We coachen hen binnen hun huidige job om hun zelfleiderschapsvaardigheden te verbeteren, hun potentieel te ontwikkelen en hun professionele succes te combineren met hun persoonlijke welzijn. Onze services voor de ontwikkeling en evaluatie van vaardigheden sluiten daar naadloos op aan.

We adviseren en steunen u bij initiatieven om de mobiliteit van talenten te verhogen en zo organisatorische verschuivingen door te voeren.  Door onze jarenlange ervaring in de begeleiding van grote herstructureringen beschikken we over alle nodige expertise om talenten van oude naar nieuwe organisatiestructuren te verschuiven. Vandaag kunt u dankzij onze consultancyservices profiteren van onze expertise.

Samen ontwikkelen we oplossingen op maat. Samen bepalen we welke verschuivingsscenario's mogelijk zijn. We helpen actief bij de communicatie met belanghebbenden, zoals het seniormanagement en de vakbonden.  Eens het definitieve verschuivingsscenario vastligt, werken we nauw samen met alle belanghebbenden in uw organisatie om de talentverschuivingen te coördineren en uit te voeren. Daarvoor maken we gebruik van onze methodologieën, organiseren we workshops, webinars en e-learningcursussen, richten we evaluatie- en ontwikkelingscentra in, en bieden we individuele en/of groepscoaching van een toegewijd team van RiseSmart coaches aan.

 

 

We begeleiden en coachen uw leiders tot ze hun potentieel als authentieke leiders ten volle benutten, en creëren zo een leiderschapscultuur met de juiste impact. Omdat we al jarenlang leiders helpen om hun teamleden te begeleiden bij organisatorische en carrièreverschuivingen, hebben we ondertussen een uitgebreide, doelgerichte en praktische aanpak voor leiderschapsontwikkeling ontwikkeld. Vandaag kunnen we dan ook initiatieven inzake leiderschapsontwikkeling steunen en organiseren voor leiders op alle niveaus van uw organisatie.

Onze leiderschapsmethode is ervarings- en doelgericht, levert duurzame resultaten op en tilt de leiderschapscultuur naar een hoger niveau. We stemmen de leiderschapsvaardigheden af op de behoeften, organisatorische waarden en cultuur van uw bedrijf. We werken 'insight-out' en helpen de leiders bij het ontdekken en ontwikkelen van hun zelfkennis, zodat ze op hun talenten kunnen voortbouwen. We brengen uw leiders, hun teams en uw organisatie samen.