workshops

neem deel aan onze RiseSmart open workshops

Graag nodigen wij u uit voor onze RiseSmart open workshops. Deze open workshops laten u kennis maken met de thema’s, de inhoud en de methodes die de basis vormen voor de maattrajecten bij onze klanten. Een unieke kans om onze aanpak te ervaren en tegelijkertijd praktische kennis en vaardigheden te verwerven waar u onmiddellijk mee aan de slag kan.

Up With RiseSmart: talentvolle medewerkers in uw organisatie

 

We delen graag onze expertise, aanpak en tools met u tijdens enkele interessante en interactieve workshops. De oorlog om talent woedt heviger dan ooit. HR-managers vinden het steeds moeilijker om personeel met talent binnen te halen én aan boord te houden

 meer informatie
inhoud 

In deze interactieve en gratis sessie neemt onze experte Yo Deckers jullie mee in de journey van een medewerker en vertelt ze over het belang van het binden en boeien van personeel. Ze geeft daarbij praktische voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt. Met een lager verloop, minder ziekteverzuim en een sterk werkgeversmerk als gevolg!

In kleinere groepen, gefaciliteerd door Yo ga je hiermee aan de slag. Ontmoet collega professionals en wissel kennis en ideeën uit en verrijk uw netwerk!

programma

8u30-9u00: ontvangst met ontbijt
9u00-12u: interactieve inspiratiesessie 
12u-13u: netwerking met broodjeslunch