coachingsprogramma

haal meer uit uw coaching

 1. Het intakegesprek: zeg ons wie je bent en wat je wilt

  Je coaching start met een intakegesprek waarin we je verwachtingen en doelstellingen van de coaching bespreken. Hier vloeien ontwikkelpunten uit voort, waarrond we concreet aan de slag gaan.

 2. Het coachingtraject: word wie je bent

  In een reeks van coachingsessies werk je remmen weg die je persoonlijke ontwikkeling bemoeilijken. We borduren voort op je sterke punten en je leert een successtrategie op te zetten om je professionele doel te bereiken. Stap voor stap doe je inzichten op en verwerf je vaardigheden die je concreet vooruithelpen.

  Elk coachingtraject is op maat en volgt je persoonlijk ritme. Iedere sessie sluiten we af met een concreet en realistisch actieplan. Al doende zet je de gewenste veranderingen om in de praktijk en beland je in een spiraal van continue verbetering.

 3. Voor het leven: houd de dynamiek vast

  Je coach stelt je pertinente vragen, spiegelt je zaken, confronteert….dit alles om je inzicht te verruimen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hij stimuleert en steunt je om je grenzen te verleggen. Samen gaan we op het doel af dat jij wil bereiken. Zelfleiderschap en persoonlijke groei worden attitudes die je voor de rest van je leven meedraagt.

 

 

De juiste coach voor jou

jouw persoonlijke coach

De ‘klik’ met je coach bepaalt mee het succes. Daarom gaan we binnen ons team op zoek naar de juiste coach voor jou. Je persoonlijke coach is een klankbord op alle gebieden.  Een vertrouwenspersoon bij wie je in alle rust en vrijheid reflecteert over thema’s en vragen die je bezighouden. Een mentor die je sterker bewust maakt van je competenties en mogelijkheden en die je uitdaagt om nieuwe competenties te ontwikkelen.

 

concrete resultaten

Een goed coachingtraject levert concrete resultaten op in een afgebakende periode. Die resultaten worden zichtbaar in nieuw gedrag en in duurzame verbeteringen op termijn. Meestal plannen we meerdere sessies verspreid over 6 à 12 maanden, maar uiteraard stemmen we duur en frequentie af op je wensen.

 

 

contacteer ons