wanneer en waarom trajectbegeleiding

wanneer en waarom trajectbegeleiding?

Welke jobmogelijkheden zijn er voor mij? In welke werkomgeving voel ik me thuis? Hoe zit het met mijn toekomstkansen op iets langere termijn? En kan ik met mijn opleiding of ervaring ook in andere sectoren terecht? …. Bij RiseSmart focus je niet alleen op wat de arbeidsmarkt je vandaag te bieden heeft, maar ook morgen.

Dankzij onze begeleiding zie je helder waar je staat, wat je in je hebt en welke richting je uit kunt. Met je persoonlijk actieplan op zak ben je klaar om een nieuwe weg in te slaan.

 

Onze begeleiding biedt je waardevolle inzichten. Over jezelf en over je loopbaan. Je ontdekt waar je sterke punten liggen en hoe je ze vertaalt op de arbeidsmarkt en op de werkvloer. Vaardigheden die je een loopbaan lang van pas komen.

Elk traject is op maat en volgt je persoonlijk ritme. Je coach houdt de vinger aan de pols, geeft advies, stuurt bij en steunt je om je grenzen te verleggen. Zo verken je onbekende paden die weer nieuwe kansen blootleggen.
 

Een goed traject levert resultaat op in een relatief korte periode. Daar gaan we dan ook voor. Ergens aan de slag gaan, kan onder vele vormen: via een stage, werkplekleren, een tijdelijk contract, een vaste aanwerving, … Bij RiseSmart nemen we alle mogelijkheden in het vizier en kijken we steeds weer naar de volgende stap.