naar een nieuwe job

naar een nieuwe job

het intakegesprek: zeg ons wie je bent en wat je wilt

Zo snel mogelijk na het ontslag heb je een gesprek met een RiseSmart-consultant. Was het ontslag onverwacht of voelde je het aankomen? Wil je meteen je toekomst onder de loep nemen of neem je liever eerst de tijd om te leren uit het verleden? Je coach is een objectief en meevoelend klankbord. Een vertrouwenspersoon die je helpt om met de nieuwe situatie om te gaan en het beste uit jezelf te halen. We bespreken ook je opleiding en werkervaring, je wensen en verwachtingen.

Dit gesprek vormt het vertrekpunt voor je verdere begeleiding. Het zorgt ervoor dat we onze energie optimaal focussen op het juiste doel.

 

loopbaancoaching: neem je toekomst in handen

Samen tekenen we je toekomst uit en maken die stap voor stap waar. Je coach is daarbij een sparringpartner op elk gebied. Een mentor die je bewust maakt van ongekende mogelijkheden, en je stimuleert en steunt om je grenzen te verleggen.

Afhankelijk van de afspraken met je werkgever , volg je een individueel of collectief programma.

Elk programma bestaat uit individuele coachings, groepssessies, een persoonlijk account op ons zoekcampagneportaal en de mogelijkheid om onze kantoren te gebruiken als werkplek.

In een individuele begeleiding kun je rekenen op je persoonlijke coach die je adviseert, steunt en begeleidt om een nieuwe uitdaging te vinden die past bij je persoonlijkheid, verwachtingen en ambities. Om nog sterker in je schoenen te staan, kies je uit een ruim aanbod aan trainingen, workshops en seminaries.

Volg je het collectief begeleidingsprogramma, dan neem je in groep deel aan werksessies onder leiding van een ervaren coach. In deze sessies ontdek je hoe je de juiste carrièrekeuzes maakt en hoe je je slaagkansen op een nieuwe job verhoogt.

 

alles om succesvol te solliciteren: in poleposition op de arbeidsmarkt

Reken op een waaier aan informatiebronnen en de nieuwste hulpmiddelen om succesvol te solliciteren van bij je thuis of in onze kantoren.

   • Welkom in elk RiseSmart-kantoor, de ideale uitvalsbasis in je zoektocht naar werk. Pc, telefoon, lectuur, hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, je cv opmaken, versturen van mails, telefoontjes doen, toegang tot informatie… reken op onze ondersteuning en onze infrastructuur.
   • Ons loopbaanportaal ‘Hubble’ is onbeperkt toegankelijk via www.risesmart.be. Met je login treed je binnen in een onlinebibliotheek met alle info over de arbeidsmarkt.
   • Met Profiles@RiseSmartbenader je de verborgen arbeidsmarkt. Wij bezorgen je gegevens anoniem aan bedrijven en headhunters op zoek naar talent.
   • Jobs@RiseSmart is onze jobdatabank met openstaande functies.
   • Via RiseSmartDiscovery heb je toegang tot interessante e-learningmodules die je kansen op de arbeidsmarkt verhogen.
   • Voel je welkom in het netwerk van ex-RiseSmart-kandidaten en word lid van onze RiseSmart Group op LinkedIn.

opnieuw aan de slag: 100 dagen begeleiding on the job

Een nieuwe baan gevonden? Fantastisch nieuws dat we op gepaste manier vieren! Maar ook dan laat RiseSmart je nog niet los. Je       consultant bereidt je voor op je nieuwe functie en begeleidt je de eerste 100 dagen bij je nieuwe werkgever. Je start met de juiste           bagage en een gerust hart.