outplacement voor jou

ontdek wat outplacement voor jou kan doen

 

je ontslag, een nieuw begin

Je staat voor een nieuwe fase in je loopbaan. Een fase waarin je zult nadenken en beslissen over de toekomst. De persoonlijke begeleiding van RiseSmart is daarbij een belangrijke steun. Je krijgt de kans om je ontslag te verwerken en je carrière in handen te nemen. Positief en doelgericht.

je eigen loopbaancoach

Samen met een professionele coach maak je de balans van je loopbaan op. We brengen je talenten en ambities in kaart en onderzoeken op welke werkplek ze tot hun recht komen. Je ontdekt hoe je kansen op de arbeidsmarkt liggen en wat je loopbaanmogelijkheden op korte en langere termijn zijn. Stap voor stap stel je je jobdoel scherper.

Daarna staat je coach je met raad en daad bij om een nieuwe job te vinden. Je bereidt je optimaal voor, kiest de gepaste sollicitatiekanalen en schakelt ze optimaal in. Wil je meteen hulp bij de opmaak van een cv of je profiel op LinkedIn? Wil je een goed netwerkgesprek of veel voorkomende interviewvragen inoefenen? Dat kan. We spelen graag kort op de bal.

je verdient een job die voldoening biedt

Op het einde van het traject heb je minstens een helder idee van wat je kunt, wat je wilt én hoe je je doel kunt bereiken. Twijfelde je er al langer over om je carrière over een andere boeg te gooien? Misschien droom je wel van een leven als zelfstandige? Met RiseSmart zet je veilig de stap in de richting van jouw keuze.

 

wanneer en waarom outplacement