waarom RiseSmart?

waarom RiseSmart?

Er is meer dan één goede reden om een beroep te doen op de carrièrediensten van RiseSmart:

      


RiseSmart is marktleider in outplacement en een van de belangrijkste loopbaanbegeleidingscentra in België. Jaarlijks begeleiden we zo’n 15.000 mensen op weg naar persoonlijke en professionele groei.
   

Onze aanpak is succesvol: 80 % van de deelnemers vindt door onze begeleiding een nieuwe job, 73% vindt werk binnen de zes maanden.

   

 

RiseSmart overspant de volledige arbeidsmarkt. We begeleiden zowel werkzoekenden met enige afstand tot de arbeidsmarkt als hogere executiveprofielen. En dit in elke loopbaanfase en voor uiteenlopende begeleidingsvormen: outplacement (ontslagen werknemers), loopbaancoaching (werknemers) en trajectbegeleiding (werkzoekenden).    

Voor hulp kan je terecht in de 10 RiseSmart outplacementkantoren en 20 satellietvestigingen verspreid over het land: kantoren uitgerust met de nieuwste technologie, dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. Via onze uitgebreide, professionele netwerken kom je, zonder omwegen, in contact met elke speler op de arbeidsmarkt, zowel nationaal als internationaal. Ons virtuele RiseSmart-platform geeft je toegang tot e-meetings, webinars, e-learning en bijna onmiddellijk online contact met al onze loopbaancoaches. 

 

   

Onze aanpak is succesvol: 80 % van de deelnemers vindt door onze begeleiding een nieuwe job, 73% vindt werk binnen de zes maanden.

   

Mensen begeleiden naar de doelen die ze willen bereiken, dat is wat onze consultants het liefste doen en waar ze goed in zijn. Ze hebben allemaal een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven, ze kennen de arbeidsmarkt door en door en zijn allen CERTO-gecertificeerd.

 

contacteer onsEen continu streven naar kwaliteit kenmerkt onze dienstverlening. Dat is inmiddels bevestigd door ons Q*For.net-certificaat en het Certo-certificaat voor onze consultants. Meer dan 94% van onze klanten zijn tevreden over onze diensten inzake coaching, loopbaanontwikkeling en –begeleiding.