loopbaanbegeleiding voor jou

naar een klare kijk op je talenten, ambities en carrière

Structuur én maatwerk

Onder de vleugels van een ervaren carrièrecoach krijg je een helder zicht op je werksituatie. De structuur van de begeleiding ligt vast in een werkboek, maar verder is het traject helemaal op jou afgestemd, tot persoonlijke huistaken toe. Zo kom je precies te weten wie je bent en wat je in je mars hebt.

Om wat je hebt ontdekt waar te maken, stellen we samen een concreet persoonlijk ontwikkelingsplan op: een leidraad om je loopbaan in eigen handen te nemen.

Wat zit er in de begeleiding?

De begeleiding focust op jouw persoonlijke werksituatie. Het werkt vaak verhelderend om met iemand van buitenaf van gedachten te wisselen, op te lijsten wat je energie geeft en energie kost, te kijken welke perspectieven openliggen en waar je naartoe kunt.

Voor een eventueel gevoel van onbehagen worden oorzaken en oplossingen gezocht. Als je je miskend voelt op je werk, gepest wordt, opgebrand bent, vragen hebt rond leiderschap... ontwikkel je samen met de coach een strategie om je tegen de ongewenste situatie te (ver)weren.

Verder kunnen de coachingthema’s even divers zijn als de klanten:

  • Balans privé-werk
  • Perspectieven in je loopbaan (doorgroeien, kansen aangrijpen, zelfstandige worden)
  • Stress op het werk
  • Loopbaanvragen 50+-ers (pensioen, gezondheid, zinvolheid)

Wat zit er in het actieplan?

Het gaat om een uitgewerkt stappenplan, waarmee je concreet de situatie op je werk kunt aanpakken. We helpen je op weg om je actieplan uit te voeren en je doelstelling waar te maken. Bijvoorbeeld:

  • Een gesprek met je leidinggevende of HR-manager voorbereiden.
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
  • Als je toe bent aan ander werk, voorbereiden van het sollicitatieproces: cv-coaching, interviewtechniek, sollicitatiekanalen...
  • Starten als zelfstandige, of, omgekeerd, weer in loondienst gaan.

Goede punten voor RiseSmart
RiseSmart steunt op een uitgebreide ervaring met outplacement en coaching. Als onderdeel van het grote Randstad-netwerk zijn we als geen ander thuis op de arbeidsmarkt, op het vlak van onder meer opleidingen, solliciteren, functies, jobs.

Dankzij een ruime geografische spreiding zitten we niet alleen vlak in jouw buurt, maar weten we ook de weg op en naar de lokale arbeidsmarkt.

Het ultieme pluspunt van RisesSmart, zijn onze ervaren gecertifieerde coaches die hun job doen met passie, enthousiasme en betrokkenheid. Zij leveren voor iedereen, op elk niveau, professioneel maatwerk af.