loopbaancheques voor topsporters

loopbaancheques voor topsporters

Wanneer je op een hoog niveau aan sport doet, komt ooit de vraag: wat na mijn sportcarrière? RiseSmart Loopbaanfocus kan je helpen om je comeback op de “gewone” arbeidsmarkt te vergemakkelijken.

RiseSmart Loopbaanfocus, voor sporters en ex-sporters

Als je je toekomstperspectieven na een loopbaan in de sport in kaart wilt brengen, je competenties wilt versterken of als je niet weet hoe je je professionele doelstelling in praktijk moet brengen... Dan helpt RiseSmart Loopbaanfocus je met het ontwikkelen van een carrière-visie, het identificeren van je opties en het verwerven van een goed inzicht in je competenties.

Resultaatgericht en actief

RiseSmart Loopbaanfocus biedt topsporters en andere ex-sporters niet enkel een professioneel klankbord. Vertrekkend vanuit jouw inviduele talenten en ambities gaan we met oefeningen en tools aan de slag. En op het eind van de rit ligt er een concreet persoonlijk actieplan voor je klaar. RiseSmart Loopbaanfocus gaat voor de gouden medaille!

Start!

Je persoonlijke coach Petra Ivens staat klaar om het parcours samen met jou te verkennen. De begeleiding is mogelijk in Berchem, Hasselt, Kraainem, Leuven, Merelbeke en Sint-Agatha-Berchem.  Andere locaties op aanvraag.

Randstad staat er achter

RiseSmart Loopbaanfocus is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en behoort tot de Randstad Groep, een internationale en toonaangevende HR-speler, die altijd een uitgesproken affiniteit voor topsport heeft gehad.