internationale groep

internationale groep

Galilei werd in 2002 opgericht en in 2006 overgenomen door Randstad Group. In 2016 nam Randstad het in de VS gevestigde bedrijf RiseSmart over. Daarmee bouwde het een wereldwijd virtueel platform om zijn outplacementactiviteiten verder te optimaliseren. In 2017 werd Galilei Belgium geïntegreerd in de RiseSmart-organisatie en werd het RiseSmart Belgium.

Zo combineert RiseSmart Belgium de dynamiek en flexibiliteit van een klein bedrijf met de resources en kracht van een internationale speler op de HR-markt. Vandaag telt ons team 180 consultants en 40 commerciële en administratieve medewerkers, die actief zijn in 10 vestigingen en 20 satellietkantoren.

Deel uitmaken van het wereldwijde RiseSmart-netwerk geeft onze kandidaten de kans hun carrièrezoektochten uit te breiden, door te netwerken en coachen buiten onze landsgrenzen. Het is dus geen wonder dat RiseSmart vele expats bijstaat in hun zoektocht op de nationale en internationale arbeidsmarkt.

RiseSmart is bovendien aangesloten bij Federgon, de Belgische federatie van partners voor werk, en we maken deel uit van het Q*for-netwerk. In 2010, 2011, 2012 en in 2015 wonnen we de HR Excellence Award als beste bedrijf in ‘outplacement & career transition services’.